Waterbedden

Bent u opzoek naar waterbedden in verschillende soorten en maten? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben hier verschillende waterbedden voor u geselecteerd.

Wie droomt er niet van, lekker slapen zonder enige druk op uw lichaam te voelen. Een waterbed past zich helemaal aan naar uw lichaam. Het slapen op een waterbed is net als het drijven op water. Het water in de waterbedden kunt u in de winter verwarmen zodat u het niet koud krijgt, in de zomer kunt u het water een paar graden koeler zetten zodat u het dan niet te warm krijgt. Met een waterbed kunt u alle kanten op.

Er zijn verschillende soorten waterbed systemen, zo hebt u een hardside waterbed of een softside of een lichtgewicht. Ieder systeem heeft zijn voor en nadelen. Het hardside waterbed is de klassieker onder de waterbedden. Deze heeft harde zijkanten, hier staat dit waterbed dan ook om bekend. Dit bed heeft als nadeel dat het een slechte isolatie heeft.

Het softside waterbed heeft zoals de naam al zegt zachte zijkanten. Dit heeft als voordeel dat u heel gemakkelijk uit uw waterbed kunt stappen. Dit bed biedt tegenover de hardside bedden veel meer mogelijkheden en deze ligt ook veel comfortabeler. Het lichtgewicht matras is een nieuwe generatie voor de waterbedden, deze bevat veel minder water. Bij dit bed wordt er veel gebruikt gemaakt van schuim, hierdoor gaat er minder water in dan bij een normaal waterbed. Het enigste nadeel aan het minder water in uw waterbed is dat een gedeelte van de comfort verloren gaat.

Bekijkt u eens ons assortiment en wik en weeg alle voor en nadelen eens tegen elkaar af en maak uw keuze.