Stapelbedden

Op deze site vindt u alle stapelbedden. Wij hebben een zeer breed assortiment voor u samengesteld.Bij stapelbedden moet u er goed bij uitkijken dat het bovenste bed goed is beschermd zodat u of uw zoon of dochter er niet kunnen uitvallen.

Waarom een stapelbed?
Een stapelbed is zeer handig als u niet groot woont en uw kinderen de slaapkamer delen. U zet dan een stapelbed neer en zei kunnen hier dan in slapen. Een stapelbed neemt wel wat meer hoogte in beslag als een normaal bed maar de grootte ervan blijft hetzelfde. Met dit als voordeel dat u meer plaats heeft in slaapkamer en u zult hier dan ook meer spullen kwijt kunnen. U kunt bijvoorbeeld met de ruimte die u overhoudt een speelhoek maken voor uw kinderen.

Kooptips voor het kopen van uw stapelbed
Er zijn heel veel verschillende kooptips voor het kopen van een stapelbed. U moet niet afgaan op de prijs, u kunt beter iets meer betalen en een goed en stevig stapelbed kopen dan minder betalen en dat die dan kapot gaat na een jaar. U moet kijken naar het bedbodem van het bovenbed, dit omdat het niet de bedoeling is dat het bovenste bed in elkaar zakt. Ook moet u ernaar kijken hoeveel kilogram het bed aan kan. Het trapje waarmee u en of uw zoon of dochter naar boven klimt moet ook stevig vast zitten aan het stapelbed. Niet dat deze zomaar los laat.

Een paar praktische tips voor een stapelbed zijn dat u langs het stapelbed zachte ondergrond legt, dit omdat mocht u of uw zoon of dochter eruit vallen ze niet hard neer komen. Voor kinderen onder 6 jaar is het beste ze niet in het bovenste bed te laten slapen, dit om ernstig letsel te voorkomen.